Hotell Gässlingen

Kom bort och kom hem

Det lilla hotellet med det personliga mötet

I hjärtat av Skanör pulserar en oas och har gjort sedan 1964 när den gamla bondgården och privatbostaden byggdes om till en mötesplats att leva gott på. Här råder La dolce vita, inte bara för att Anita Ekberg faktiskt är begraven på kyrkogården bredvid, utan för att här är det enkelt att leva det goda livet.

Vårt lilla hotell på halvön är omgivet av havet, vilket skapar en känsla av en både kraftfull och rogivande oas, en del av naturen och samhället. Här är det av någon anledning lite enklare att vara. Om det är naturen, vår personal, byn eller allting tillsammans vill vi att du själv avgör.

Men en sak är säker, vi älskar att göra människor lyckliga, det är det bästa som finns och vår omtanke för dig genomsyrar allt vi gör. Och vi gör allt för att du ska få en personlig upplevelse hos oss som senare blir till ett varmt minne, som du förhoppningsvis vill göra om.
Fira dina högtider här, möt upp dina kollegor i en naturrik och genuin miljö eller kom hit som du är en vanlig torsdag och bo över. Oavsett varför du är här, är du borta och hemma på samma gång.

Vi är ljudet av bubblande champagne. Vi är skånsk gästfrihet och ditt andra hem, när du vill.