Fest & event

Gör dina dagar speciella

Precis som du föreställt dig

Det blir inte alltid som ni tänkt er. Vi vill tro att det kan bli ännu bättre, om vi får hjälpa till. Eftersom vi lägger ner vår själ i att ni ska kunna se tillbaka på dagen på det sättet ni tänkte er.

Vi har planerat mångas speciella dag och gjort den till ett minne för livet. Vi har också lång erfarenhet av att skapa vackra och värdiga minnesstunder för de vi älskar som lämnat oss. Vill du som företag anordna ett event eller bjuda dina anställda på ett par dagar vid havet? Vi löser det också!

Bröllop och fest

Nu är det din tur att bestämma hur ditt minne ska se ut när du blickar tillbaka på en av de bästa dagarna i ditt liv, om det så är bröllop eller 50-årsfest. Vid fester och bröllop bokar du hela hotellet inklusive 29 dubbelrum och vi har tillstånd att hålla festen igång till klockan 02.00 på natten. Vi har flera ytor som lämpar sig för umgänge. Den mysiga innergården vid baren och den öppna brasan, matsalen, utegården vid poolen för drinkar eller varför inte ha vigselceremonin på vår takterass med utsikt mot havet och Flommarna?

Vi kan ta emot 120 gäster för sittning vid långbord. Önskar ni placera gästerna vid runda bord kan vi husera 90 gäster vid middagen. Eftersom vi vill vara flexibla och skapa festligheterna utefter dina behov har vi har inga färdiga paketlösningar, men vår långa erfarenhet gör att vi kan ge prisförslag i förväg.

Hur vill du uppleva din dag?

Ett bröllop eller en fest på Gässlingen har egentligen inga begränsningar, förutom antalet personer som kan rymmas i våra lokaler. Vi lyssnar noggrant på era behov och önskemål och kan lösa det mesta. Ett bröllop eller en fest på Hotell Gässlingen har alla förutsättningar för att bli precis som du önskar. Gässlingen kan kamouflera sig och passa till alla teman, från elegant rivierabröllop till herrgårdsromantik.

Mat, dryck och arrangemang

Vi erbjuder ett helhetskoncept där vi kan sköta all planering utefter era önskemål. När det gäller mat och dryck tar vi allt ansvar, oavsett om ni vill bestämma allt själva, få rekommendationer eller helt vill överlämna det åt oss. Skaldjursplatå, femrätters eller två förrätter, vickning vid midnatt? Kom med önskemål om mat, stil eller land, så trollar vi ihop en meny som dina gäster kommer prata om i efterhand. Om bröllopstårta önskas förser vi er med kontakt till erfarna konditorier. Utöver det står vi för all service och dukning.

Vi hjälper er och kopplar ihop er med alla kontakter ni behöver inför er fest. Vi känner de bästa floristerna och fotograferna, de mest erfarna musikerna och dj:sarna, hjälper er att hitta rätt vigselförrättare och vet var ni hyr kraftfulla högtalarsystem.

Vill ni viga er i kyrka är det svårt att hitta något vackrare än Skanörs kyrka, som ligger precis bredvid hotellet.

För de mindre tillställningarna

Vid större sällskap och middagar som önskar middag går det bra att höra av sig till oss utan att boka hela hotellet. Men vi kan då inte garantera er en enskild lokal att vistas i.

 

Mer intima fester på Skanörs Gästgifvaregård

Önskar du ändå hyra en hel lokal men inte har behov av hela Hotell Gässlingen finns vårt mysiga Skanörs Gästis 300 meter bort, mitt i byromantiken. Där har vi 10 hotellrum att boka tillsammans med och i anslutning till festsalen.

Kontakta Skanörs Gästgifvaregård

Minnesstund och dop

Vid minnesstund och dop kan vi husera 50-80 gäster och det finns inga krav på att hyra hela hotellet. Kyrkan ligger på andra sidan den gamla stenmuren och efter ceremonin väntar vår personal för att göra dagen exakt efter era förväntningar.

Här gäller samma flexibilitet som vid bröllop och fest. Vi tar emot era önskemål på mat och upplägg och kommer med rekommendationer och förslag.


Vi hjälper dig!

Skicka ett mejl till mathias@skanorfalsterbo.com, så hjälper han dig att börja planera.