Skapa minnen utanför konferensrummet

Aktiviteter i vintererbjudandet

Jaga bollen!

Tennis

Jaga bollen! En rolig aktivitet för ALLA! Skanör Falsterbo Tennisklubb sätter ihop en kul aktivitet för ert företag. Känn pulsen stiga och utveckla dina färdigheter eller lär dig något nytt. En väldigt uppskattad aktivitet för alla som provar på.

Energiboosta konferensen!

Gympa & Yoga

Energi boosta konferensen! Boka en träningsaktivitet med vår samarbetspartner Formtoppen. Bara ett stenkast från hotellet kan ni ta del av ett stort träningsutbud. Allt från PT small group i gymmet, yoga, uteträning, Les Mills till Crossfit. Tillsammans syr vi ihop en lösning som passar bäst för er. Aldrig mer någon som somnar på konferensen!

Anrik historia

Stadsvandring

Visste du att... En härlig rundtur i Skanör där ni får veta lite av allt som är unikt med vår lilla halvö och dess rika och gamla historia. En enkel aktivitet där alla kan delta tillsammans.

Aktivitet på två hjul

Cykeltur

Se hela vår halvö. Ett enkelt och snabbt sätt att ta sig runt på vår fina halvö är att cykla. Det finns inga backar, men många härliga cykelstigar som tar dig runt i ett varierat landskap. Allt från de öppna fälten vid havet till små pittoreska gator i en härlig blandning av unika hus. Ett uppskattat avbrott av många istället för att sitta stilla.

Upplev naturen

Naturvandring

Under vår guidade naturvandring får du uppleva våra fantastiska sandstränder och den kringliggande naturen. Ta del av historien om Falsterbo fyr och lär dig mer om vårt rika fågelliv. Har vi tur får vi även se sälar vid Nabben, som är Falsterbonäsets sydvästliga udde och den klassiska lokalen för flyttfågelstudier.

Låt ditt sinne vila

Guidad meditation

Målet med meditation är inte att kontrollera dina tankar. Det är att sluta låta dem kontrollera dig. Guidad meditation är för alla. Du blir varsamt tagen med på en resa till lugnet. När du släcker bruset, då och först då, kan du se, höra och känna på riktigt. Det är ett fantastiskt verktyg för att höja din medvetenhet, koncentrationsförmåga och ditt mentala och fysiska välmående.