Konferens

Maten under er vistelse

Kanske det bästa på hela konferensen

Fika

På ankomstdagen möts ni av en välgjord fika i regnbågens färger. På konferens är det viktigt att hålla en jämn energinivå hela dagen utan dippar. Trötta suckar och gäspningar kan såklart inträffa ändå. Men bra mat ger förutsättningar för roligare och inspirerande möten! Vi försöker alltid tänka på detta, samtidigt som vi vill tillfredställa dina behov. Till fikat med kaffe och te kan vi till exempel servera smoothies, rawfoodbollar, smörgåsar eller varför inte en energishot? Såklart kan vi också smyga in något litet sött för att stilla begäret. Allt är såklart hemlagat.

På lunchen dukar vi upp buffén igen. Vi försöker tänka hållbart och medvetet och lagar flera sorters vegetariska rätter och sallader och två sorters protein vid sidan som tillbehör.

Middag

Lagom till middagstid stoppar ni undan datorerna och pennan och sträcker på benen för en promenad till vår restaurang och Skanörs Gästgifvaregård. Så mycket som 300 meter behöver ni gå, vilket ofta är uppskattat efter en dags konferens. På Gästis är stämningen lagom bullirg och varm. Här kan ni knäppa upp översta knappen på skjortan och rufsa till håret, eller komma hit i högklackat och monokel om ni så vill vill.

Precis som ni vill vara för kvällen passar in här. På Gästis har vi fötterna i myllan och hjärtat i köket. Vi älskar det vi gör och mår som bäst när vi hör nöjda suckar från gästerna när de tar tuggor av vår mat eller tar en klunk väl parat vin. Vi visar er gärna vår vinkällare där många överraskningar finns för den intresserade och nyfikna.