Allmän information

Bra att veta inför din vistelse

Många frågor dyker upp när man ska iväg och ibland är det svårt att hitta svaren på dem. Vi har samlat det viktigaste för dig här.

Bokningen

Vi pratar gärna med dig! Bokningen har öppet måndag – fredag mellan klockan 08.00 – 16.00 och nås på +46(0)40-45 91 00. Vid övriga tider, boka gärna via vår hemsida eller skriv till oss info@hotellgasslingen.com.

Receptionens öppettider

Måndag – Lördag kl. 07.00 – 22.00
Söndagar kl. 07.00 – 20.00

Ni når oss på:
Telefonnummer: +46(0)40-45 91 00
Mejl: info@hotellgasslingen.com

In- & utcheckning

Incheckning alla dagar från kl. 15.00
Utcheckning alla dagar senast kl. 11.00
Observera att vi är ett kontantfritt hotell!

Frukost

Frukosten serveras:
Måndag – fredag kl. 07.00 – 10:00 & Lördag – söndag kl. 07.30 – 10.30
Under sommaren mellan 1/7 – 11/8 serveras frukosten 07.30 – 10.30 alla dagar

Elbil

På Gässlingen har vi 3 laddstationer för elbil. Detta går inte att förboka men vid ankomst till hotellet kan ni köpa laddkort i receptionen. Vi använder oss av ”PhaseBox”, 11 kW.

Cykelhyra

Önskar ni hyra cyklar, vänligen kontakta Hyr en hoj på info@hyrenhoj.se eller besök deras hemsida www.hyrenhoj.se för mer info.

Husdjur

På Gässlingen har vi 3 rum där det är tillåtet att ha med husdjur. Dessa bokningar görs på förfrågan så hör gärna av er till oss för att försäkra er om att dessa rum är lediga. Maila eller ring innan ni gör en reservation så att ni slipper ett tråkigt besked efter ni gjort bokningen. Vovven får inte följa med in i restaurangen eller vistas i de allmänna ytorna, men på vår uteservering fungerar det utmärkt.
Skanörs Gästgifvaregård tillåter inte husdjur.

Kvarglömda ting

Återkom gärna så snart du kan om du misstänker att du glömt kvar något på rummet. Finns det hos oss så kan du antingen komma och hämta det eller så skickar vi det (du står själv för kostnaden)
Vi behåller glömda ting i en månad, sen skänker vi det till välgörande ändamål. OBS! Du har själv ansvar för kvarglömda ting. Vi tar inte något ekonomiskt ansvar, vare sig innan de upphittats eller efter de återfunnits i väntan på att bli upphämtade (eller om de skickas via post) Detta gäller även om du stämt av med oss via telefon eller mail om att de är
upphittade och att vi förvarar dom i receptionen. Så hämta dom gärna så snart du kan.

Pool & relaxavdelning

På hotellet finns det tillgång till varm källa, gemensam bastu och en utomhuspool (ej uppvärmd). Ni kan även njuta av våra varma badtunnor utomhus året runt. Faciliteterna är avsedda för boende gäster över 16 år. Barn välkomnas vid utomhuspoolen och i våra badtunnor utomhus i föräldrars sällskap.

Öppettider för pool & relax:

Måndag – lördag kl. 07.00 – 21.30
Söndag kl. 07.00 – 19.30

Rökfritt

På hela hotellet och i alla våra rum är det rökfritt. Vid överträdelse debiteras gästen 3000 kr i saneringskostnad.

Husdjur

Husdjur är välkomna i två av våra rum i Stadshuset, mot en avgift på 150 kr/natt. Men de får stanna på rummet när ni är i övriga lokaler hotellet.

Wi-Fi

Gratis Wi-Fi finns i alla våra lokaler och i alla våra hotellrum.