Konferens

Aktiviteter under er vistelse

Skapa minnen utanför konferensrummet

Välkomna att boka en konferens som får er att komma fram till något utöver era vanliga möten. Hos oss får ni aktivera, eller koppla av alla sinnen.

Kontakta oss direkt så hjälper vi er planera en passande aktivitet för er!

Telefonnummer: 040 47 56 90
Mejl: info@skanorfalsterbo.com

Yoga och gym

Kom ner i varv efter mötet på yogastudion i Skanör eller kör ett cirkelpass tillsammans på Skanörs gym Formtoppen som ligger en kort promenad bort från hotellet.

Cykeltur, vandring eller guidad stadspromenad

Upplev Skanör Falsterbo på två hjul och känn havsbrisen i håret, lär dig orternas förvånansvärt spännande historia på en guidad stadspromenad eller vandra i naturreservatet.

Speedmeeting på historisk mark

Skanör Falsterbo har två borgruiner. Ta dit konferensdeltagarna och ha diskussioner i små grupper. Kanske skapar ni historiska beslut eller idéer. Om ni önskar fika eller äta lunch ute i naturen hjälper vi gärna till med det!

Tennisracket med boll på en tennisplan.

Tennis- eller padelcliniqs

Sätt mötet i rörelse med hjälp av en boll! Några av Sveriges bästa tränare hjälper er att skingra tankarna för några minuter, fortsätt sedan ert möte- och spela igen.

Matlagningskurs

Laga mat tillsammans med våra kockar! För den matintresserade erbjuder vi matlagningskurs på vårt systerhotell Skanörs Gästgifvaregård. Kockarna på Skanörs Gästgifvaregård lagar mat tillsammans med gruppen. Passar för grupper upp till 20 personer.

Prova på att lösa mysterier på er konferens med Cases by Sherlocked. Bild på en Sherlockhatt, förstoringsglas och pipa.

Cases by Sherlocked

En fikapaus ni sent kommer att glömma! Med Sherlocked får er konferens, möte eller föreläsning ny energi precis när den som bäst behöver det. Genom att i grupp lösa ett klurigt och underhållande problem byggs en vi-känsla upp som räcker konferensen ut och längre än så.

Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.
Att Hotell Gässlingen är utvalt av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.