Konferens

Aktiviteter under er vistelse

Skapa minnen utanför konferensrummet

Välkomna att boka en konferens som får er att komma fram till något utöver era vanliga möten. Hos oss får ni aktivera, eller koppla av alla sinnen.

Kontakta oss direkt så hjälper vi er planera en passande aktivitet för er!

Telefonnummer: 040 45 91 00
Mejl: info@skanorfalsterbo.com

Tennisracket med boll på en tennisplan.
Jaga bollen!

Tennis & Padel

Jaga bollen! En rolig aktivitet för ALLA! Skanör Falsterbo Tennisklubb och Padelcourt No 9 sätter ihop en kul aktivitet för ert företag. Känn pulsen stiga och utveckla dina färdigheter eller lär dig något nytt. En väldigt uppskattad aktivitet för alla som provar på.

Energiboosta konferensen!

Yoga & Gym

Energiboosta konferensen! Boka en träningsaktivitet med vår samarbetspartner Formtoppen. Bara ett stenkast från hotellet kan ni ta del av ett stort träningsutbud. Allt från PT small group i gymmet, yoga, uteträning, Les Mills till Crossfit. Tillsammans syr vi ihop en lösning som passar bäst för er. Aldrig mer någon som somnar på konferensen!

ANRIK HISTORIA

Stadsvandring

Visste du att... En härlig rundtur i Skanör där ni får veta lite av allt som är unikt med vår lilla halvö och dess rika och gamla historia. En enkel aktivitet där alla kan delta tillsammans.

Upptäck på två hjul

Cykeltur med speedmeeting på historisk mark

Se hela vår halvö. Ett enkelt och snabbt sätt att ta sig runt på vår fina halvö är att cykla. Det finns inga backar men många härliga cykelstigar som tar dig runt i ett varierat landskap. Allt från de öppna fälten vid havet till små pittoreska gator i en härlig blandning av unika hus. Ett uppskattat avbrott av många istället för att sitta stilla.

Låt kreativiteten flöda

Sandslottstävling

Utnyttja naturen till ett roligt, teambuildande och kreativt event. Ta en snabb promenad ner till stranden och utmana varandra i vem som kan skapa den bästa sandskulpturen. Inget mer än kroppen och naturens tillgångar behövs. Kanske ska man blanda in mötets tema i sandskulpturen. Aktiviteten kostar ingenting men ger massor. Må bästa lag vinna!

Hållbart!

Rädda miljön

Den bästa hållbara aktiviteten. Dela in er i lag och på tid bege er ut på ständerna för att leta skräp. Det lag som kommer in på utsatt tid med störst volym eller tyngst soppåse vinner. En aktivitet som ger tillfredsställelse i att göra något för naturen samtidigt som det skapar en vinnarmentalitet, spänning och lagarbete. Och helt gratis!

NJUT!

Naturvandring

Ta en längre promenad och njut av våra omgivningar. Det finns flera ”sweetspots” runt om i Skanör Falsterbo och många historiska platser där man kan lyssna på historier via QR-koder på flera språk. Helt gratis och en garanterat positiv upplevelse.

Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.
Att Hotell Gässlingen är utvalt av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.